Voor oud-leden

Ooit lid geweest van de Utrechtse scouting groep Salwega?
Leuk dat je onze website gevonden hebt. Ja, wij bestaan nog steeds, nu al meer dan 100 jaar. Inmiddels wel in een nieuw gebouwd PGA-huis en op fort Lunet 3 in plaats van Lunet 4. Kijk maar eens onder het kopje “geschiedenis” dan kom je vast wel wat bekende gebeurtenissen tegen. Dan zal je ook zien dat wij nog steeds iedere 5 jaar een jubileumjaar vieren met een zomerkamp in het buitenland voor de hele groep, een revue, een ouder/scout weekend maar ook vaak met een reünie.
Tijdens zo’n reünie laten wij oude foto’s en oude logboeken zien, Salwega kledinglijn uit het verleden maar wij bieden ook ruim de gelegenheid om in de gezellige omgeving van ons vernieuwde PGA-huis rond te kijken, te kletsen, bij te praten met oude scoutingvrienden.
Want een heleboel scouts die door groeiden naar leidingfuncties, trouwden, kinderen kregen en hun functie neergelegd hebben, blijven toch bij de groep betrokken in ons seniorenonderdeel: de Boomstam. Ook hen zal je bij een reünie absoluut tegen komen, je kent er vast wel een paar. Om een ieder voor een reünie te kunnen uitnodigen vragen wij je om een paar persoonlijke gegevens bij ons achter te laten. Wij kunnen je dan op de hoogte houden. Of misschien wil je zelf wel boomstamlid worden, of heb je zelf kinderen, die je het plezier bij Salwega niet wil onthouden. Misschien heb je oude logboeken of foto albums, dia’s of andere oude scouting zaken die je wilt opruimen. Denk dan even aan Salwega. De contactgegevens vind je op deze site.

Club van 100

lid worden?

Contactpagina