Club van 100

De Ambassadeurs van Salwega, bent u er al lid van?


Graag willen wij uitleggen wat de Club van 100 inhoudt en u enthousiast maken om hier deel van uit te maken. De oprichting van de Club van 100 heeft te maken met een belangrijk uitgangspunt van de Salwegagroep: dat scouting voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor huishoudens met minder financiële middelen. Salwega probeert al jarenlang om de contributie zo laag mogelijk houden.

Door stijgende kosten van materialen, middelen en huisvesting, wordt het steeds moeilijker om dit te kunnen blijven doen.

Daarom willen wij u vragen om donateur van de Salwegagroep te worden door u in te schrijven als:

Lid van de Club van 100!
Voor € 50,00 per jaar bent u al donateur en biedt uw bijdrage de extra steun, die hard nodig is. De inkomsten uit de Club van 100 zullen vervolgens worden ingezet voor:

60% voor de aanschaf van (duurzame) materialen voor de Salwega groep
30% voor de ondersteuning van de activiteiten voor onze jeugdonderdelen
10% voor het sparen voor speciale doeleinden voor de Club van 100
100% totaal, bedankt!

Hoe werkt het?
Het lidmaatschap van de Club van 100 is € 50,00 per jaar en kan in 4 termijnen van € 12,50 of 1 termijn van € 50,00 betaald worden. U kunt uzelf op elk moment van het jaar inschrijven via het inschrijfformulier voor de Club van 100 en de bijbehorende machtiging. Na het verzenden van het formulier en de machtiging gaat uw lidmaatschap per direct in en zal de betaling op de afgesproken datum worden afgeschreven. De machtiging blijft geldig tot het moment dat u deze weer intrekt. Wanneer u de machtiging wilt intrekken kunt u dat ook eenvoudig doen door te mailen naar clubvan100@salwega.nl. Inschrijfformulier inclusief machtiging.

Wat krijgt u ervoor terug?
In ieder geval geeft u uzelf met het lidmaatschap de wetenschap dat u het goede werk van alle vrijwilligers van de Salwegagroep ondersteunt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten binnen de Salwegagroep via het Vonkje (het digitale weekblad van Salwega) én u kunt aangeven of u met uw (bedrijfs)naam vermeld wilt worden op deze website, en/of op het nog te maken bord van de Club van 100 wat in het PGA-huis een plek zal krijgen.

Als lid van de Club van 100 wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de bestedingen die per jaar worden gedaan van het sponsorgeld.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname en mocht u vragen, opmerkingen of tips hebben dan horen wij dit graag. U kunt mailen naar:

clubvan100@salwega.nl of bellen met:

Tom van den Berg 06-14497935
Derk Tholen 030-6371915

Ik sponsor de Salwegagroep via de Club van 100:
Ardis Park Music, Gerrit Jan van Barneveld, P.L van den Berg, W.W.J. van den Berg, S.D. van den Berg, H. van den Berg, Pieter Bartels, Rob Blans, Margrit Boorsma, Manon van Brakel, Tammo van Brakel, Frits van Breda, Stefan Breevoort, Peter Dickhoff, Boudwijn Dols, Marco van Dongen, Hans van Doorn, Frank Driesen, Saskia Driesen-Doosje, Maxim Fourno, Angela Gall, Jos Geluk, Fam. F. van der Grinten, H.M.A. de Haan, Marijke v.d. Ham, Ruud Hardeveld, Johan Hazendonk, Ron Hazendonk, Henrieke Herber, Richard Hoving, Paul Jorritsma, Henrik Klutz, Hans Klutz, Ellen Kreijns, Jeroen Kruft, D.R. Lans, Frits van der Linden, Cees Niemeijer, Ilse Pel, Lucienne Pichot de Plessis, Ton Pisa, Jeannette Provily, Anton Riebeek, Erik Schinkel, Peter Schinkel, Roel Schreurs, Marguerite Stolp, P.S.C. Tan-Paap, Derk Tholen, Astrid Tholen, Petra Verburg-Schut, Rob Vermeulen, Marleen Verschut, I. Wagemaker, Hans Weeren Sander Weijers, Herman Wilbrink, Caroline Wintraecken, George van Zinnicq Bergmann.

Contactpagina