Gezocht: Secretaris Groepsbestuur

Vanaf september 2016 zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris voor ons groepsbestuur.
Je maakt in deze functie deel uit van het groepsbestuur (5 personen) en samen met de leden van de groepsraad (alle leiding) ben je actief berokken bij het uitzetten en bewaken van het beleid van de Salwegagroep.
In deze functie kun je vanuit het hart van de organisatie meedenken en -doen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de groepsraadvergaderingen (4x per jaar) en het registreren van de actiepunten uit de verschillende overleggen. Je beheert onze correspondentieadressen (post en digitaal) en zorgt jaarlijks voor een overzichtelijke vergaderplanning. De overige algemene bestuurstaken worden in onderling overleg verdeeld.
Qua tijdbesteding schatten wij in dat je als secretaris zo’n 2 tot 4 dagdelen (avonden) per maand hiermee bezig zult zijn.
Een meer uitgebreide omschrijving van deze vacature vind je hier.

Graag komen wij in contact met iedereen die het leuk lijkt om voor de komende 3 jaar deze functie te vervullen! Dus ouders, boomstammers en andere vrijwilligers, aarzel niet om bij ons te informeren naar deze leuke functie!
Met elkaar proberen wij: Ellen, Tamara, Gerrit Jan en Hans een zo goed mogelijk bestuur neer te zetten, we hopen dat jij ons wilt helpen daarbij!
Reacties kunnen naar Gerrit Jan van Barneveld, groepsvoorzitter. Tel. 06-34297843, of mail: voorzitter@salwega.nl

Functieprofiel secretaris (download PDF)