Nieuw onderdeel: Salwegahorde van start!

Op 17 november aanstaande zal Scouting Salwega met een nieuw onderdeeel van start gaan, genaamd de Salwegahorde!
Scouting Salwega zit de laatste jaren flink in de groei. Vorig seizoen is het derde scoutsonderdeel gestart en we zien dat nu de tijd ook rijp is voor een derde horde (leeftijd 7-11 jaar). Door met dit onderdeel te starten, brengen we de totale opbouw en doorstroom binnen onze groep meer in balans en kunnen we nog meer kinderen laten genieten van scouting.
De Salwegahorde zal ook op de zaterdag gaan draaien en in het grote verblijf van het PGA-huis. Dit betekent dat we samen met de Manenborghhorde en Estahorde een aangepaste indeling voor de zaterdag hebben gemaakt. Vanaf 17 november zien de draaitijden voor de hordes er alsvolgt uit:
10.00 – 12.00 uur: Manenborghhorde (ongewijzigd)
12.30 – 14.30 uur: Estahorde (anderhalf uur naar voren geschoven)
15.00 – 17.00 uur: Salwegahorde (nieuw)
Met de komst van dit derde horde-onderdeel kunnen we een flink aantal kinderen van de wachtlijst een plek bieden. Een aantal leden van de Estahorde zal verschuiven naar de Salwegahorde dus bij de beide middaghordes is er een flinke instroom.
Wij wensen het nieuwe leidingteam van de Salwegahorde: Annemarie, Frederique, Stella, Puck, Aaron en Jeroen veel plezier toe met de laatste voorbereidingen en het leidinggeven.
Meer informatie over de Salwegahorde vind je hier