Nieuwe jaar inwandelen op 5 januari

Traditiegetrouw zullen we 2019 weer starten met onze groepsactiviteit: De Nieuwjaarswandeling. Zaterdag 5 januari is het zover; deze wandeling in een van de bossen rondom Utrecht wordt georganiseerd voor alle onderdelen van Salwega en naast alle leden zijn ook alle broers, zusjes, vaders moeders, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om mee te wandelen! We sluiten deze eerste opkomst in het nieuwe jaar af met een boerenkoolhap in het PGA-huis.
Het programma ziet er in grote lijnen alsvolgt uit:
12.45 uur verzamelen bij PGA-huis
13.00 uur vertrek per auto richting wandellocatie (nu nog niet bekend, volgt op de dag zelf)
plm. 15.30 uur terugkomst op PGA-huis + start nieuwjaarswensen, uitreiking ste-prijs en de boerenkoolhap voor alle deelnemers
plm. 16.30 uur afsluiting
Bovenstaande tijden zijn mede afhankelijk van het verloop van de nieuwjaarswandeling.
We proberen ieder jaar een nieuw stuk bos in de omgeving van Utrecht te bezoeken. Dit betekent ook dat we afhankelijk zijn van autovervoer om daar te komen en om die reden vragen wij ouders om te helpen met het vervoer van alle leden.
Wij realiseren ons dat dit ook altijd tot aardig wat autoverkeer leidt rondom ons PGA-huis en wij vragen hiervoor ieders medewerking en begrip. We proberen dit zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen, dus iedereen die met anderen kan carpoolen, nodigen wij ook van harte uit dit vanaf huis al te doen!
Wanneer u kunt helpen met het vervoer deze zaterdag, vragen wij u dit met de leiding van het onderdeel van uw kind kort te sluiten.
We zien iedereen graag in het nieuwe jaar!