Jaarverslag

Lees hier ons publieke jaarverslag over het afgelopen jaar, 2022. Het was een bijzonder jaar dat in het teken stond van ons jubileumjaar: 111 jaar Scouting Salwega. Dit is goed gevierd met onder andere een Ouder-Scout-Weekend en een zomerkamp in België met de hele vereniging. 

Verder lees je in dit jaarverslag dat we ook naast het organiseren van onze jubileumactiviteiten niet stilzaten. Zo beschrijven alle onderdelen hun leukste opkomsten, die de leidingteams (en leden) organiseren voor steeds meer leden. 

Jaarverslag 2021

In 2021 konden we eindelijk met elkaar weer toffe en uitdagende activiteiten beleven: het was weer tijd voor avontuur! Hoewel het jaar nog met online opkomsten in lockdown begon, konden we vanaf februari weer samen LIVE met elkaar avonturen beleven. In de weekenden, maar ook weer met pinksterkamp en zomerkamp! In dit jaarverslag een weergave van alle activiteiten en ook veel achtergrondinformatie over Scouting Salwega!

Wij hopen hiermee weer een goed beeld te kunnen schetsen van onze scoutinggroep. Wij danken iedereen voor het leveren van de verschillende bijdrages voor dit jaarverslag. Veel kijk- en leesplezier!

Reacties via info@salwega.nl

De jaarverslagen over 2018 en 2019 zijn ook beschikbaar: