Winkeltje

Winkeltje Salwega
Salwega heeft een eigen winkeltje waar je een aantal exclusieve Salwega-artikelen kunt kopen. Daarnaast is dit winkeltje ook de plek om een tweedehands uniform te kopen, wanneer er aanbod is natuurlijk.

Artikelen

•  Salwega t-shirts (donkerblauw met logo)
In verschillende maten (kinderen en volwassenen) en ook met speciale jongens/meisjes en dames/heren modellen. De T-shirts zijn donkerblauw met een witte bedrukking aan voor- en achterzijde.
Prijs: € 10,-

Oude uniformen
Wij bieden aan om tweedehands uniformen door te verkopen, voor de verkoopprijs van € 7,50. Aan de ouders geven wij de keuze: de opbrengst via de leiding van hun kind te ontvangen, of te schenken aan de groep. Het uniform moet wel van de ScoutFit serie zijn en er netjes uitzien.

T-shirts of andere kleding worden niet teruggenomen of opnieuw aangeboden in het winkeltje.

Geopend
Het winkeltje is een aantal keer per seizoen geopend. De definitieve data worden altijd in het Vonkje en op de kalender op deze website aangekondigd. Je vindt het winkeltje in het PGA-huis.

Het winkeltje wordt beheerd door:

Leonie van der Toom
Ik ben getrouwd met Ron van der Toom (lid van het materiaalbeheer). Samen hebben we 3 kinderen waarvan onze oudste twee bij de Esta-horde zitten. Zelf ben ik al bijna 30 jaar lid van scoutingvereniging Salwega .

Patricia van der Linden
Ik ben getrouwd met Peter van der Linden (secretaris van het groepsbestuur). Samen hebben we 2 dochters die beiden lid zijn van het Vendel.
Mijn Salwega historie begon toen ik Peter leerde kennen, zo’n 23 jaar geleden.

Vragen
Je kunt ons voor al jouw vragen bereiken via: winkeltje@salwega.nl of ga naar de contactpagina.