Afdeling 439

Explorers

Leeftijd: 15-18 jaar (jongens & meisjes)
Opkomsttijd: zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie: Fort Lunet III
Teamleider: Rob Vermeulen
Informatie?: Stuur een mail
Lid worden?: Aanmelden bij Scouting Salwega


Over Afdeling 439:
Bij onze Afdeling organiseren de leden zoveel mogelijk programma´s of activiteiten zelf en de begeleiding is er voor eventuele ondersteuning. Een greep uit onze programmering: skaten, muziekinstrumenten maken, een eigen film opnemen, kasteel pionieren en ga zo maar door.

Ons ledenaantal verandert regelmatig doordat er leden naar de stam gaan en er leden overkomen van de Scouts, het Vendel of de Troep. Er zijn ook leden die iemand meenemen en die vervolgens bij de Afdeling blijven hangen. Als je 18 wordt ga je over naar de Vrijdag- of Kabilastam en/of ga je bij een onderdeel leiding geven.

Waar zitten we?
Afdeling 439 is gevestigd in een bunker op fort Lunetten 3. Deze bunker maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, wat lange tijd een belangrijk Nederlands verdedigingssysteem is geweest. Het is een ideale plek om ongehinderd leuke activiteiten te ondernemen in de bunker, op het fort of soms in de fortgracht……

Voor wie?
Afdeling 439 is een onderdeel voor explorers (jongens en meiden van 15 tot 18 jaar) die op zaterdagmiddag actief bezig willen zijn met activiteiten in en om het fort en soms ook iets verder van huis voor bijvoorbeeld een dropping of een kamp.

Heb jij interesse of vragen neem dan gauw contact met ons op!